- kotleciki ze schabu z brokułami i sosem pieczarkowym, zapiekane z
serem Mozzarella
50. Filet z kaczki
44,-
- z zimnym sosem miodowo-musztardowym
51. Pollo z grilla ( pikantne ) 29,-
- filet z kurczaka grillowany z ziołowym masłem, piri piri
52. Pollo z grecką nutą 39,-
- filet z kurczaka z farszem z pieczonych papryk, greckiej fety, świeżego oregano, w sosie porto z pieczarkami
53. " Kieszonkowiec "
36,-
- filet z kurczaka z farszem z suszonych pomidorów, bazylii, Mozzarelli, w sosie pieczarkowym
54. Parmezanowe involtini
39,-
- roladka z kurczaka nadziewana karczochami w otulinie z szynki parmeńskiej
55. Tornedos
39,-
- polędwiczka wieprzowa zawijana w boczek z Mozarellą w sosie calvados
56. Saltimbocca alla Maiale 49,-
- kotleciki wieprzowe w szynce parmeńskiej z szałwią w sosie z czerwonego wina
57. Filletto Bernaise
58,-
- stek z polędwicy wołowej z sosem z żółtek, estragonu i oliwy
58. Filletto alla grilla (pikantne)
55,-
- stek z polędwicy wołowej z masłem ziołowym, piri piri
59. Filletto pepe-funghi
57,-
- stek z polędwicy wołowej z sosem grzybowo-pieprzowym
60. Filletto alla Gorgonzola
57,-
- stek z polędwicy wołowej z sosem z sera pleśniowego Gorgonzola
61. Filletto Mexicana (pikantne)
57,-
- stek z polędwicy wołowej w ostrym sosie z papryki, cebuli, tabasco oraz chili
62. Filletto alla orange (pikantne)
58,-
- stek z polędwicy w sosie pomarańczowym
63. Jagnięcina w rozmarynie
99,-
- comber jagnięcy w sosie rozmarynowym
64. Kaczka pieczona w sosie pomarańczowym
44,-
65. Plater Palermo dla 2 osób
160,-
- polędwica wołowa, polędwiczka wieprzowa, filet z kurczaka, wątróbka drobiowa, trzy rodzaje sosów
• We wszystkich daniach, waga podstawowego składnika 150 g
• z uwagi na to że wszystkie potrawy przygotowujemy na bieżąco, czas oczekiwania na nie może się wydłużyć